+90 (212) 222 68 38

Kimder Yönetiminden Ankara Çıkarması

Kimder Yönetiminden Ankara Çıkarması

Kimyagerler Derneği Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Kim. Mustafa BODUR ve Kim. Cihan KUYRUK  22.07.2015  tarihinde, KİMDER Ankara İl Temsilcisi Kim. Sevgi AKKUZU ile birlikte Ankara’da bir takım temaslarda bulundular.

İlk olarak T.C. Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihaz Sektörel Hizmetler Daire Başkanı Sn. Ersen ÜNSAL ve ekibi  ile Tıbbi Cihazların Test, Kontrol Ve Kalibrasyonu Hakkındaki Yönetmeliği ve daha sonra çıkacak olan Tıbbi Cihazların Servisi ve Satış Sonrası Hizmetleri Hakkındaki Yönetmeliği görüşerek fikir alışverişinde bulundular.

Daha sonra T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Atık Yönetimi Daire Başkanı Sn. Ahmet VARIR ile Atık Ara Depolama Tesislerinde Kimyager’in yeri ve olması gereken pozisyonları hakkında bilgi verdiler.

Görüşmelerine, aynı bakanlığın Çevre Yeterlik Hizmetleri Daire Başkanı Sn. Hasan GÜVEN ile devam eden heyet, Çevre Görevlisi Sınavı ve Eğitimi ile bilgiler aldı.

Son olarak T.C Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu LPG piyasası Daire Başkanı Sn. Barış ŞANLI ile LPG İstasyonlarında Sorumlu Müdürlük konusunu ve  Sorumlu Müdürlük eğitimleri hakkında bilgi paylaşımı yaparak ziyaretlerini tamamladılar.

Yapılan görüşmelerde yaşanan sorunlar değerlendirilmiş. bazı konularda irtibatın devam ettirilmesi gerekliliği dile getirilmiştir. Özellikle Derneğimizin duruşu tüm muhataplara belirtilmiş, bundan sonraki süreçle ilgili değerlendirmelerin yapılarak tekrar görüşmelerin yapılması kararlaştırılmıştır.

 

28 Temmuz 2015
Kimder Yönetiminden Ankara Çıkarması için yorumlar kapalı
812 kez görüntülendi